vineri, 4 ianuarie 2008

Tang Kuei Plus - Tonic nutritiv superior pentru femei


Tang Kuei Plus

Tang Kuei (sau Dong Quai) este o planta chinezeasca traditionala folosita ca un tonic general. Tang Kuei Plus contine radacina plantei tang kuei si musetel, care calmeaza durerile musculare si contribuie la o stare tonica optima a organismului feminin. Reduce disconfortul in timpul perioadei menstruale.


Definitia produsului


Tonic nutritiv superior in special pentru femei.

Proprietatile ingredientelor de baza

* Tang Kuei - a fost utilizat timp de mii de ani in China ca tonic general, in special benefic pentru femei. Radacina plantei este bogata in vitaminele B, calciu, fier, magneziu si uleiuri esentiale.
* Musetel - este perfect pentru calmarea durerilor gastrice, celor menstruale si afectiunilor fizice legate de stres. In plus, relaxeaza si este ideal pentru un somn linistit daca este consumat seara.

Beneficiile produsului


* Nu este doar pentru "acea perioada din luna", durerile si disconfortul general te pot afecta in orice zi a lunii. Poate fi utilizat si de barbati ca relaxant muscular.
* Include beneficiile aditionale aduse de musetel.
* Include calciu.

Informatii Eticheta:

Tang Kuei Plus
Supliment de nutritie natural care regleaza tulburarile aparatului genital feminin.

Compozitie (1 tableta)

Tang Kuei 200 mg, Musetel 200 mg, Calciu 40 mg, amidon, acid stearic, ulei vegetal hidrogenat, dioxid de siliciu, stearat de magneziu, carboximetilceluloz de sodiu, dextrina, dextroza monohidrat, lecitina din soia, citrat de sodiu.

Mod de administrare

Cate 1 comprimat de 2 ori pe zi.

Contraindicatii

Nerecomandat in cazul alaptarii sau femeilor insarcinate.


* Acest produs nu trateaza, nu vindeca si nu previne nici o boala.

Niciun comentariu: