sâmbătă, 22 decembrie 2007

Cell-U-Loss


Cell-U-Loss

Celulita apare atunci cand tesuturile grase din anumite parti ale corpului acumuleaza apa sau celule moarte. Cell-U-Loss este proiectat pentru a rezolva problema persistenta a acumularii de lichide.



Definitia produsului

Supliment nutritiv menit sa ajute la scaderea cantitatii de lichid acumulat in organism.

Proprietatile ingredientelor de baza

* Vitamina C - o vitamina esentiala ca antioxidant.
* Potasiu - unul din elementele necesare pentru sustinerea vigorii sistemului muscular.

Beneficiile produsului
* Lasa natura sa te ajute: in loc sa optezi pentru o operatie de lipoabsorbtie costisitoare si dureroasa, lasa natura sa te ajute cu Cell-U-Loss pentru a reduce aparitia celulitei neatractive.
* Un corp mai subtire si mai suplu: Cell-U-Loss reduce acumularea de lichid, un mod eficient pentru a minimiza aparitia celulitei prin netezirea efectului cojii de portocala.*
* Atacand celulita in interior si exterior: Cell-U-Loss lucreaza bine in combinatie cu crema Herbalife Body Contouring si cu Body Buffing Scrub, care intareste suprafata exterioara a pielii.
* Asociat cu alte produse: Cell-U-Loss poate fi combinat cu programele Herbalife de control al greutatii si cu intreaga linie de produse de nutritie Herbalife.

Stiati ca:

Celulita poate afecta pana si corpul cel mai subtire si suplu. Indiferent de varsta, greutate sau chiar sex, multi oameni au celulita, o problema asa de persistenta incat nici macar o dieta echilibrata sau miscarea fizica regulata nu o pot face sa dispara complet. Si, odata aparuta, celulita este imposibil sa o ascunzi.

Informatii Eticheta:

Cell-U-Loss

Supliment nutritional
Vitamine, minerale, tablete pe baza de plante

90 comprimate / Greutate totala 76.8 g

Compozitie

Vitamina C, clorura de potasiu, fumarat feros, hortensie (radacini), agiminz (radacini), complex din alge, otet de mere, extract din fructe de ienupar, lecitina, extract de frunze de buchu, extract de matase de porumb.

1000 mg amestec special de plante buchu, pir (agropironus repens), porumb, hortensie, fructe de ienupar si uva ursi. Plus 50 mg de lecitina, 100 mg laminaria, 100 mg de otet de mere.

Mod de folosire:

Adultii si copiii de peste 12 ani cate o tableta de trei ori pe zi in timpul mesei.

Pentru rezultate optime: Consumati acest produs impreuna cu alte produse Herbalife din programul de control al greutatii.

Atacand celulita atat din interior cat si din exterior, Cell-U-Loss lucreaza bine in combinatie cu crema Herbalife Body Contouring si Body Buffing Scrub.


* Acest produs nu trateaza, nu vindeca si nu previne nici o boala.

Niciun comentariu: