sâmbătă, 22 decembrie 2007

Total Control


Total Control

Este un produs unic pentru optimizarea controlului greutatii care actioneaza pe mai multe directii. Ajuta in lupta impotriva senzatiei de foame si a lipsei de energie, care apar in procesul de slabire, si in plus este o sursa suplimentara de antioxidanti.

Definitia produsului

Supliment unic din plante, creat special pentru un control eficient al greutatii.

Proprietatile ingredientelor de baza

* Extract de Citrus Aurantium - dinamizeaza metabolismul si procesul arderii grasimilor. lar extractul din radacini de Coleus dau energie pentru topirea celulelor de grasime.
* Extract de frunze Yerba Mate - este deosebit de eficient in procesul de slabire si controlul senzatiei de foame prin proprietatile sale termogenetice. Contine de asemenea polifenoli care sunt necesari in metabolizarea grasimilor.
* Extract de ceai verde - confera un efect natural de energizare. Continutul de catehina impiedica depunerea grasimilor.
* Aminoacidul DL-fenilalanina - actioneaza la nivelul Sistemului Nervos Central asigurand un control cerebral al poftei de mancare. Impreuna cu tirosina actioneaza sinergic asupra organismului, reducand senzatia de foame.
* Extract de damiana -franeaza viteza digestiei, asigurand astfel confortul senzatiei de satietate imediate si pe termen lung.
* Extract de Quercetina - participa in lupta cu radicalii liberi si are un efect antioxidant, sprijinind si metabolismul.

Beneficiile produsului

Arde grasimile, controleaza satietatea, reduce pofta de mancare, energizeaza, imbunatateste metabolismul, combate radicalii liberi.

Informatii Eticheta:

Total Control
Un mix unic de plante care va ajuta sa va controlati greutatea.

Alte componente:

Extract de cacao (seminte), extract de Yerba Mate (frunze). extract de Damiana (frunze), extract de ceai verde (frunze), extract de Citrus Aurantium (fruct), Astragalus (radacina), Telina (seminte), Chimen dulce (seminte), Gherghina (fruct), Licorice (radacina), Magnolie (coaja), Nalba Mare (radacina), Patrunjel (frunze), Mandarin pitic (radacina), extract de Scortisoara (coaja), Lucerna (frunze), extract de piper negru (fruct).

Mod de folosire:

2 tablete zilnic, dimineata si la pranz.

Contraindicatii:

Persoanele care sufera de stari de iritabilitate, insomnii, hipertensiune arteriala, tulburari ale activitatii cardiace, arteroscleroza avansata, intoleranta individuala la unul dintre componenti, sarcina, alaptare si persoanele care sufera de fenilcetonurie.


* Acest produs nu trateaza, nu vindeca si nu previne nici o boala.

Niciun comentariu: