sâmbătă, 22 decembrie 2007

Activated Fiber


Activated Fiber

Oamenii din toate culturile cunosc beneficiile unei nutritii bogate in fibre. Lipsa fibrei in dieta creste riscul constipatiei si a disfunctiilor gastrointestinale, bolilor cardiovasculare, diabetului si cancerului de colon. Tabletele Herbalife Activated Fiber contin fibre dietetice de calitate superioara si alte ingrediente care ajuta la reducerea absorbtiei grasimilor.



Definitia produsului

Produsul conceput pentru scaderea absorbtiei de grasimi si cresterea absorbtiei de fibra.

Proprietatile ingredientelor de baza

Fibra dietetica de ovaz - ajuta la reducerea absorbtiei grasimilor in timp ce creste absorbtia cantitatii de fibre.

Beneficiile produsului

* Curatire interna: Ingredientele naturale din tabletele Activated Fiber furnizeaza fibra dietetica necesara eliminarii sanatoase a toxinelor.*
* Ajuta la scaderea in greutate: Tabletele Activated Fiber te ajuta sa te simti satul si iti reduc apetitul pentru alimente nesanatoase.
* Reduce rate absorbtiei grasimilor: Tabletele Activated Fiber ajuta la reducerea cantitatii de grasimi absorbite de organism.
* Asociat cu alte produse: Tabletele Activated Fiber pot fi consumate in combinatie cu alte produse Herbalife de control al greutatii si cu intreaga linie de produse de nutritie Herbalife.

Stiati ca:

Conform unui studiu din Journal of the American Medical Association, adultii care mananca cel putin 23 de grame de fibre zilnic sunt mai putin predispusi ingrasarii pe termen lung decat cei care nu consuma regulat aceasta cantitate. Studiul mentioneaza de asemenea ca cei care consuma fibra au un nivel scazut al insulinei ceea ce reduce riscul obezitatii.

Informatii Eticheta:

Activated Fiber
Surse de fibre vegetate

0 tableta contine: amestec de fibre vegetate cu un continut ridicat de subtante solubile.
6 tablete asigura 26% din necesarul zilnic de fibre vegetate.

90 comprimate / Greutate totala 78 g

Compozitie

Granule de fibre vegetale de ovaz, pectina de citrice, pectina de lamaie, celuloza, guma arabica, L-carnitine.

Mod de folosire:

Adultii si copii de peste 12 ani 1-2 comprimate de 3 ori pe zi.

Pentru rezultate maxime: Consumati Activated Fiber impreuna cu alte produse Herbalife din programul de control al greutatii si sanatatii.

* Acest produs nu trateaza, nu vindeca si nu previne nici o boala.

Niciun comentariu: