luni, 24 decembrie 2007

Male Factor 1000 - Supliment nutritiv


Male Factor 1000

Male Factor 1000 cumuleaza proprietatile unui amestec de plante cunoscut sub numele de "Ovaz elvetian A-111" care contine ovaz, urzica si ginseng, plus Vitamina C si calciu, pentru sustinerea vitalitatii si optimizarea performantelor fizice.

Definitia produsului

Supliment nutritiv continand un amestec de ovaz, urzica si ginseng pentru mentinerea conditiei fizice a barbatului.

Proprietatile ingredientelor de baza

* Ginseng - are proprietati imunomodulare, de atenuare a proceselor de imbatranire, stimulatoare si tonifiante, de crestere a capacitatii de rezistenta la diverse forme de stres.
* Ovaz - sursa puternica de proteine, Vitamina B, Vitamina A si E, precum si Calciu.
* Urzica - favorizeaza schimburile metabolice, stimuleaza activitatea glandelor endocrine si sinteza globulelor rosii, este hipoglicemianta datorita capacitatii de a stimula secretia de insulina, stimuleaza circulatia sanguina.

Beneficiile produsului

* Male Factor 1000 creste energia in mod natural.
* Contribuie eficient la definirea muschilor.
* Are proprietati antioxidante.
* lntareste oasele.
* Lupta impotriva epuizarii nervoase, insomniei si chiar a dependentei de tutun.

Stiati ca:

Cand caii pasc ovaz ei devin mai "productivi" sau "energici". Ovazul este folosit de botanisti pentru a ajuta impotriva epuizarii nervoase, insomniei, chiar dependentei de tutun. Cele mai benefice parti ale ovazului comun sunt partile superioare ale plantei, uscate imediat dupa recoltare. Pentru tratamentul pielii, ovazul se pune intr-un saculet pentru a face un ceai care este folosit apoi pentru spalare. Planta se gaseste in climate calde. Originea denumirii este semnificatia latina pentru "arsura", datorita faptului ca lasa o senzatie dureroasa - in urma atingerii frunzelor. Atat frunzele cat si radacinile sunt folosite in medicina naturista ca diuretic si tonic.


Informatii Eticheta:

Male Factor 1000
Supliment nutritiv.
Formula din plante cu "Ovaz elvetian A 111".

Compozitie (1 comprimat)

Vitamina C 50 mg, Calciu 96 mg, Sodiu 10 mg, Amestec de "Ovaz elvetian A 111" 500 mg, Extract uscat de ovaz (semimte), Extract uscat de urzica (radacina), Fructe de Rhamnus cathadica, Glucoza, Acid citric, Dioxid de siliciu, Extract de ginseng oriental, Extract uscat de ginseng siberian (radacina), gelatina, acacia, stearat de magneziu si dioxid de titan.

Mod de administrare

Cate 1 comprimat de 2 ori pe zi.


* Acest produs nu trateaza, nu vindeca si nu previne nici o boala.

Niciun comentariu: