miercuri, 2 ianuarie 2008

Schizandra Plus - pentru fortificarea si intarirea sistemului imunitar


Schizandra Plus

Schizandra Plus este creata pe baza plantei cunoscute si utilizata in medicina traditionala chineza in scopul cresterii resurselor de aparare ale organismului.

Definitia produsului

Produs conceput pentru fortificarea si intarirea sistemului imunitar.

Proprietatile ingredientelor de baza

* Schizandra (lamaia chinezeasca) - contine "adaptogeni", o sursa excelenta pentru imunomodulatoare, renumite pentru ajutorul dat organismului nostru in adaptarea mai buna la conditiile de mediu, creste capacitatea de aparare a organismului, stimuleaza activitatea nervoasa, apara ficatul, iar in plus are proprietati calmante, contribuind la depasirea oboselii.
* Vitamina B6 - o vitamina solubila in apa; resursele acesteia trebuie permanent reinnoite deoarece organismul nu o poate elabora. Este importanta in metabolizarea proteinelor.
* Vitamina E si Seleniul - doi antioxidanti foarte puternici. Acestia participa in lupta impotriva radicalilor liberi, creste imunitatea, previn dezechilibrul lipidelor si a grasimilor. Seleniul si Vitamina E - actioneaza sinergic, impreuna sunt mult mai eficienti.
* Vitamina C si beta-caroten - sunt de asemenea o "echipa" eficienta de antioxidanti care lupta cu radicalii liberi si sprijina sistemul imunitar.
* L-fenilalanina - aminoacid de baza. Potenteaza atentia si creste nivelul de energie.
* L-cisteina - aminoacid de baza. Antioxidant puternic. Ajuta sistemul imunitar in procesul natural de autodetoxifiere.
* Acid pantotenic - vitamina din grupul B. Participa la constructia celulelor, intareste sistemul nervos central, este foarte importanta in transformarea zaharului si a grasimilor in energie.
* Extract de alge marine - are proprietati homeopatice pretioase in virtutea continutului de Iod si alte minerale importante.
* Ascorbil Palmitat - o forma solubila a vitaminei C. Materializeaza functia de antioxidant in tesuturile grase ale organismului.

Beneficiile produsului

* Schizandra Plus creste proprietatea de aparare a organismului si permite atenuarea efectelor nocive ale mediului si a stilului de viata. Medicii chinezi an observat si descoperit demult ca daca schizandra este consumata in mod regulat, efectele radicalilor liberi sunt suportate mai usor, iar organismul este mai pregatit sa face fata stresului exterior.
* Schizandra Plus asigura o nutritie completa, de inalta calitate si furnizeaza antioxidanti. Acestia previn imbatranirea prematura a celulelor.

Informatii Eticheta:

Supliment de vitamine, schizandrina, seleniu organic si calciu
Supliment nutritiv biologic activ.

Greutatea unitara a unei tablete: 1005 mg
Numar de calorii per comprimat: 1,7 kcal
60 comprimate / Greutate totala 60,3 g

Schizandra Plus satisface nevoile metabolice cu elemente si antioxidanti de inalta calitate care previn eficient procesul de imbatranire a celulelor ca urmare a efectelor nefavorabile ale mediului, intareste sistemul imunitar.

Compozitie (1 comprimat)
Concentrat de fructe Schizandra 90 mg
Vitamina E 5 ME
Vitamina C 30 mg
Vitamina A 0,375 mg
Vitamina B6 1 mg
Calciu pantotenat 3 mg
Calciu 205 mg
Seleniu 0,05 mg

Mod de administrare

Adultii si copiii de peste 12 ani cate 1 tablete de doua ori pe zi.

Contraindicatii

Nerecomandat in cazul sensibilitatii la anumite componente ale produsului, in cazul alaptarii si sarcinii, iritabilitatii nervoase, insomniilor, hipertensiunii, arterosclerozei, problemelor cardiovasculare.

A se pastra inchis la o temperatura max. 25 grade Celsius, a nu se lasa la indemana copiilor.

Termen de valabilitate: 2 ani


* Acest produs nu trateaza, nu vindeca si nu previne nici o boala.

Niciun comentariu: