sâmbătă, 22 decembrie 2007

Formula 3 Personalized Protein Powder


Formula 3 Personalized Protein Powder

Completarea regimului nostru alimentar cu proteine este necesara pentru controlul greutatii si mentinerea energiei. Pentru a realiza functia sa, proteinele trebuie sa fie de buna calitate si cantitatea consumata trebuie personalizata. Pudra de proteine Formula 3 ShapeWorks este o modalitate perfecta de a imbogati alimentatia cu proteine si pentru a obtine cele mai bune rezultate in controlul greutatii.


Definitia produsului


Pudra continand un amestec de proteine din soia si proteine din zer, pentru controlul greutatii si o alimentatie echilibrata.

Proprietatile ingredientelor de baza

* Proteina din soia este considerata cea mai buna, unica proteina completa existenta in nature, deoarece contine toti cei noua aminoacizi esentiali. Din punct de vedere a calitatii, proteina din soia nu este mai putin nutritiva ca laptele, carnea sau ouale. Se metabolizeaza usor si asigura energie pe termen lung.
* Proteina din zer contine aminoacizi si se amesteca usor cu laptele, rezultand astfel un coctail cremos. Asigura energie si este foarte eficient metabolizata.

Metoda de utilizare

Pudra de proteine este prevazuta pentru completarea shake-ului zilnic sau in alte feluri de mancare (de exemplu: supe, iaurturi, sosuri), pentru ca este inodora si nu are gust specific.

Beneficiile produsului

* Proteinele constitute materia prima esentiala pentru celule. 25 % din organismul nostru consta din proteine, acesta este motivul pentru care corpul trebuie mereu alimentat cu proteine pentru a compensa pierderile si pentru a mentine organismul in starea lui optima.
* Daca sunteti sportiv sau faceti efort fizic, atunci aveti nevoie de o cantitate suplimentara de proteine, pentru ca acestea contribute la refacerea si mentinerea tesuturilor musculare si sunt o sursa excelenta de energie.
* Asigurarea organismului cu o cantitate personalizata de proteine este factorul cheie in controlul greutatii. Pudra proteica Formula 3 este o formula proteica de cea mai inalta calitate si este usor de adaptat necesitatilor individuale.

Imaginea produsului ShapeWorks poate suferi modificari si este personalizata pentru fiecare tara.


Informatii Eticheta:

Formula 3 Personalized Protein Powder
Formula proteica pentru asigurarea unui sport personalizat de proteine pentru organism.

Greutate neta: 240 g
Compozitie (100g)
Valoare Energetica 383,3 Kcal
Proteine 83 mg
Carbohidrati 3,7 g
Grasimi 4,3 g

Mod de folosire:

0 lingura de masa din aceasta formula (6g), asigura 5g de proteine organismului Dvs. Consumati intre 1-4 portii pe zi. Acest produs este inodor si insipid, nu contine zahar si poate fi adaugat la Formula 1 si alte alimente, inclusiv cereale, iaurt, supe si sosuri.

Recomandam femeilor sa suplimenteze Formula 1 coctail cu 1-2 linguri (5-10g) per portie si barbatilor 1-3 linguri (5 - 15g) de proteine per portie de Formula I Coctail.

Pastrati cutia inchisa, intr-un loc uscat si racoros.

* Acest produs nu trateaza, nu vindeca si nu previne nici o boala.

Niciun comentariu: