vineri, 21 decembrie 2007

Shake pentru Slabit - Formula 1 Nutritional Shake Mix



Formula 1 Nutritional Shake Mix

0 bautura nutritiva, cel mai performant inlocuitor de masa pentru o nutritie sanatoasa si controlul greutatii. Delicios si util, o alternativa echilibrata de alimentatie, usor de preparat, contine o formula completa de vitamine, minerale, proteine, plante, fibre. Inlocuiti o masa sau doua cu aceasta bautura pentru a va mentine sau a slabi.

Definitia produsului

Inlocuitor de hrana pentru o nutritie corecta si controlul greutatii. Parte a programului ShapeWorks in controlul greutatii.
Patru arome delicloase: vanilie, ciocolata, fructe de padure, fructe tropicale.

Proprietatile ingredientelor de baza

* Potasiu - contribuie la sustinerea echilibrului hidrolitic al celulelor si fibrelor musculare; necesar in procesul de slabire.
* Fibra - optimizeaza procesul de digestie, participa la procesul de detoxifiere a organismului.
* Vitamina A - imbunatateste functia vizuala, necesara pentru sanatatea oaselor.
* Tiamina - participa la sinteza energiei; necesara pentru sustinerea sistemului nervos.
* Riboflavina -imbunatateste functia vizuala, participa la transformarea proteinelor, a grasimilor si carbohidratilor in energie.
* Calciu - necesar pentru tesutul tare al oaselor si dintilor, pentru functionarea optima a inimii si muschilor.
* Vitamina D - imbunatateste absorbtia de Calciu.
* Vitamina E - antioxidant; indispensabil pentru functionarea optima a inimii, a muschilor, sistemului nervos, sistemului circulator.
* Vitamina B6 - are un rol important in procesul de metabolizare a proteinelor, necesar pentru sanatatea pielii si a sistemului nervos.
* Acidul folic - sprijina cresterea si regenerarea celulelor; foarte important pentru femeile insarcinate si care alapteaza.
* Vitamina B12 - contine elementele minerale de baza; necesara pentru formarea eritrocitelor (celulelor rosii din sange).
* Magneziu - un mineral foarte important pentru muschi, sistemul nervos, elaborarea energiei, important pentru sprijinul sistemului reproductiv si sistemului imunitar, pentru regenerarea si innoirea tesuturilor.
* Biotina -joaca un rol important in metabolizarea proteinelor si a grasimii.

Beneficiile produsului

O portie de shake contine 16 gr de proteine la doar 200 cal (preparat cu lapte degresat sau lapte din soia).
Contine carbohidrati "rapizi" si "lenti", care contribuie la mentinerea pe termen lung a senzatiei de satietate si a unui nivel crescut de energie.
Formula 1 este bogata in vitamine, minerale, fibra, calciu (important mai ales pentru cei care nu tolereaza laptele).
Patru arome absolut delicioase si o multime de retete prin care se poate prepara un coctail delicios si sanatos.

Informatii Eticheta:

Formula 1

Bautura proteica
Inlocuitor de hrana pentru controlul greutatii

Greutate neta: 550 g
Cantitate per portie: 25 g (2 linguri rase)
Numar de portii per container: 22

Amestecati 2 linguri de Formula 1 cu aproximativ 240 ml de lapte degresat sau cu bautura dvs. preferata pana se omogenizeaza.

Ingrediente

Fructoza, proteine de soia izolate, caseinat de calciu, fibre de porumb, pudra de celuloza, arome naturale si artificiale, extract de guar, clorura de potasiu, ulei de canola, lecitina, fibre de cereale, fosfat de calciu, carrageenan, di-mentonina, fructooligozaccharide, oxid de magneziu, pectina de citrice, coaja de psyllium, praf de miere, radacini de ginger, acid ascorbic, coloranti alimentari (rosu N: 40 "lake", rosu N:3, albastru N: 1, galben N: 6), acetat de vitamina E, fumarat feros, radacini de papadie, patrunjel, papaia, niacinamide, oxid de zinc, gluconat de cupru, palmitat de vitamina A, pantotenat de calciu, papaina, bromelaina, hidroclorura de piridoxina, mononitrat de thiamina, riboflavina, vitamina D3, biotina pi cyanocobalamina.

Nota

Copiii, femeile insarcinate sau care alapteaza, persoanele cu probleme cronice renale, diabeticii dependenti de insulina trebuie sa consulte medicul inainte de a consuma orice program de control al greutatii.


* Acest produs nu trateaza, nu vindeca si nu previne nici o boala.

Niciun comentariu: