miercuri, 2 ianuarie 2008

Herbal Aloe Drink - Bautura energizanta pe baza de Aloe


Herbal Aloe Drink

Tehnologia stiintifica avansata Herbalife permite extragerea si conservarea in acest produs a subtantelor nutritive necesare organismului, subtante existente in planta Aloe. Bautura racoritoare din Aloe permite curatarea tractului digestiv si restabilirea procesului de absorbtie in intestinul subtire.

Definitia produsului

Bautura racoritoare naturala cu extract de Aloe.

Proprietatile ingredientelor de baza

* Concentratul Herbal Aloe, creat pe baza unei specii inalt calitative de Aloe Vera (Aloe Barbadensis Miller), contine enzime importante, antioxidanti, vitamine, minerale.
* Musetel ale carui proprietati calmante sunt folosite in scopuri vindecatoare. Anglosaxonii considerau ca musetelul este o planta sacra. Componentele atat de necesare organismului sunt folosite din plin de homeopati.
* Lamaia - antioxidant.
* Extract de Lucerna (Alfalfa) - sursa bogata in Calciu, Magneziu, Potasiu si betacaroten. Are proprietati de tonifiere.

Beneficiile produsului

* Bautura Herbal Aloe rezolva cu succes problema aportului zilnic de lichide.
* Herbal Aloe normalizeaza procesul digestiv, optimizand activitatea stomaculul si a colonului.

Stiati ca:

* In lume exista mai mult de 200 de specii de Aloe. Specia Aloe Vera (din latina -adevarata Aloe) poseda cele mai puternice proprietati curative. Aceasta planta isi are originea in Africa tropicala, dar este cultivata cu succes pe toate continentele. Datorita calitatilor vindecatoare a fost o planta foarte apreciata inca din perioada antica in Grecia, Egipt si China.
* Alcoolul, cafeaua, ceaiul si alte bauturi care contin cofeina nu sunt considerate lichide necesare organismului, pentru ca ele contribute la deshidratarea lui. Bautura Aloe Vera asigura organismului hidratarea necesara si imbunatateste digestia.

Informatii Eticheta:

Aloe Vera Concentrat
Supliment nutritiv biologic activ

Compozitie:

Concentrat de Aloe Vera, acid citric, sorbat de potasiu, benzoat de natriu, citrat de natriu, pulbere de musetel, extract de lamaie

Mod de administrare:

Amestecati ~15 ml (3 capacele) de concentrat Aloe Vera cu 120 ml apae. Adultii si copiii de peste 12 ani de 1-2 ori pe zi. Agitati inainte de consum.

Mod de pastrare:

Pastrati intr-un loc uscat si racoros. Dupe deschidere se pastreaza la rece, in frigider.

Termen de valabilitate: 2 ani.


* Acest produs nu trateaza, nu vindeca si nu previne nici o boala.

Niciun comentariu: