miercuri, 2 ianuarie 2008

RoseOx - Supliment de nutritie


RoseOx

Aparitia in organism a radicalilor liberi care afecteaza structura intercelulara este sporita prin nutritia neechilibrata, factori care apartin stilului nostru de viata (de exemplu fumatul), insuficienta anumitor vitamine sau minerale, substantele toxice din mediul inconjurator si stresul. Formula unica a produsului RoseOx permite reconstruirea acelui rezervor esential de antioxidanti.



Definitia produsului


Supliment de nutritie antioxidant pentru sustinerea sistemului imunitar.

Proprietatile ingredientelor de baza

Rozmarin - este sursa a mai mult de 12 tipuri de antioxidanti, incluzandu-l pe cel mai puternic, acidul din rozmarin. Rozmarinul contine minerale vitale: Fier, Magneziu, Fosfor, Natriu, Potasiu, Zinc.

Beneficiile produsului

* RoseOx presupune efectul in cascade: nu are doar proprietatea de a lupta contra radicalilor liberi, dar actioneaza sinergic alaturi de alti antioxidanti, crescand astfel efectul antioxidant.
* RoseOx are proprietatea de a regenera si de a activa si alti antioxidanti precum vitamina E, care nu se poate active de la sine.

Stiati ca:

Cauza scaderii imunitatii este acumularea radicalilor liberi. Molecula de oxigen creata in organism, instabila, este dependenta de combinatia cu alti electroni. In momentul in care se combina cu anumiti electroni din alte molecule, aceasta din urma este destructurata (procesul oxidarii). Efectul acestui proces este afectarea organelor si, evident, a intregului organism.

Antioxidantii participa in lupta cu radicalii liberi, stopand procesul de oxidare. Dieta bogata in antioxidanti scade riscurile strecurarii diversilor virusi si infectii, intarind intregul organism. Din pacate, alimentatia noastra nu reuseste sa furnizeze cantitatea optima de antioxidanti, nici macar legumele si fructele proaspete nu au intotdeauna suficienti nutrienti din cauza stocarii indelungate si a conservarii si cultivarii necorespunzatoare. Tocmai de aceea, suplimentarea alimentatiei noastre cu antioxidanti devine indispensabila.


Informatii Eticheta:

Antioxidant forte
Supliment biologic nutritiv

30 comprimate / Greutate totala 37,5 g

Forma de prezentare: pastile cu masa 1250 mg
Continutul de Calciu: 144 mg/pastila.
Consumul unei pastile satisface 18% din norma zilnica de calciu recomandata.

Formula exclusiva RoseOx, produsa de Herbalife, prezinta o noua generatie de elemente care neutralizeaza radicalii liberi. RoseOx garanteaza nivelul de acid carnosic, necesar pentru activarea semnificativa a proceselor antioxidante.

Compozitie

Calciu 140 mg
Extract de Rozmarin 500 mg
Extract de legume 50 mg
Extract de Turmenic 50 mg
Concentrat de rosii 10 mg
Frunze de salvie 5 mg
Cuisoare 5 mg

Alte componente:

Celuloza microcristalina, dioxid de Slllciu, Stearat de magneziu, Acid stearic

Mod de folosire:

Adultii si copiii de peste 12 ani cate 1 comprimat zilnic, de preferinta in timpul mesei.

Contraindicatii

Nerecomandat in cazul alaptarii, femeilor insarcinate, sensibilitate la anumite componente ale produsului.

Termen de garantie: 2 ani


* Acest produs nu trateaza, nu vindeca si nu previne nici o boala.

Niciun comentariu: